Scouting van Maasdijk in de media

Heerenveense Courant, 21 maart 2012

2012 nldoet

Heerenveense Courant en De Koerier, 13 april 2011

2011 welpenspel 01

2011 welpenspel 02

Onbekend, waarschijnlijk maart 2011

geendatum nldoet

NLdoet was een succes!

Vandaag heeft Scouting van Maasdijk meegedaan aan NLdoet! Een groot aantal vrijwilligers hebben vandaag flink wat klussen uitgevoerd. Zo is er binnen flink opgeruimd en schoongemaakt. In de grote zaal hebben een aantal creatievelingen de Welpenwand verder afgeschilderd.
Ook buiten is er een hoop gebeurd! Zo is er een fundering aangelegd voor de houtkooi en is de kooi daar inmiddels op geplaatst. Bij de parkeerplaats is een hekwerk met slagboom gebouwd en hebben de scouts de bult stenen netjes gesorteerd en opgestapeld. Al met al een productieve dag :)
Tussen de middag kregen de vrijwilligers een lunch aangeboden. Het brood werd gesponsord door Bakkerij Boonstra, waarvoor dank!

Meer foto's zijn te vinden op Facebook

2017nldoet

Uitnodiging BKMWF 2017

Op 14 januari organiseert de Stam de jaarlijkse BKMWF (BoerenKoolMetWorstFuif). Alle leden, ouders, broertjes en zusjes, opa's en oma's, etc. zijn van harte welkom!

uitnodiging2017

{module Mijn Scouting:}