NLdoet was een succes!

Vandaag heeft Scouting van Maasdijk meegedaan aan NLdoet! Een groot aantal vrijwilligers hebben vandaag flink wat klussen uitgevoerd. Zo is er binnen flink opgeruimd en schoongemaakt. In de grote zaal hebben een aantal creatievelingen de Welpenwand verder afgeschilderd.
Ook buiten is er een hoop gebeurd! Zo is er een fundering aangelegd voor de houtkooi en is de kooi daar inmiddels op geplaatst. Bij de parkeerplaats is een hekwerk met slagboom gebouwd en hebben de scouts de bult stenen netjes gesorteerd en opgestapeld. Al met al een productieve dag :)
Tussen de middag kregen de vrijwilligers een lunch aangeboden. Het brood werd gesponsord door Bakkerij Boonstra, waarvoor dank!

Meer foto's zijn te vinden op Facebook

2017nldoet

Uitnodiging BKMWF 2017

Op 14 januari organiseert de Stam de jaarlijkse BKMWF (BoerenKoolMetWorstFuif). Alle leden, ouders, broertjes en zusjes, opa's en oma's, etc. zijn van harte welkom!

uitnodiging2017

Suikerbrodenactie 2016

De dagen worden alweer gestaag korter en binnen branden de kaarsjes ’s avonds weer gezellig. Buiten dalen de temperaturen soms zelfs alweer tot onder het vriespunt en dit kan natuurlijk maar 1 ding betekenen...

De suikerbrodenactie komt er weer aan!

Deze actie vindt altijd plaats in december en daarin worden overheerlijke suikerbroden, kerststollen en kerststollen in dozen verkocht door Scouting van Maasdijk. De leden gaan altijd enthousiast op pad om zoveel mogelijk broden te verkopen en zo een mooi bedrag te verdienen voor de vereniging, waar we allemaal leuke dingen mee kunnen doen.
De verkooplijsten zullen binnenkort op de opkomsten uitgedeeld worden aan de jeugleden en de teamleiders zullen ze ook per e-mail rondsturen. De lijsten hieronder zijn een andere versie en dus niet bedoeld voor leden!

Maar dit jaar is er een kleine aanpassing:

Bent u geen lid van Scouting van Maasdijk, maar kent u wel mensen die een lekker suikerbrood of kerststol kunnen waarderen, dan hebben we dit jaar wat nieuws:

Dit jaar is het ook voor niet-leden mogelijk om broden af te nemen. Mocht u hier gebruik van willen maken dan zien we graag uw bestelling uiterlijk 3 december tegemoet. Het inleveren van de bestellijst kan via de teamleiders of per email. Uw bestelling zal dan vanaf vrijdag 16 december beschikbaar zijn.

Dus kent u nog een kantine vol hongerige collega’s, zoekt u aanvulling voor een kerstpakket of een leuk presentje aarzel dan niet en download de bestellijst hieronder. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemenen met de penningmeester op het e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

suikerbrood

Zaterdag 24 september 2016 Vriendendag

Dag allemaal,

Op zaterdag 24 september 2016 is het zover! De eerste Vriendendag van Scouting van Maasdijk maar...alleen voor vrienden en sponsoren. Nog geen vriend? Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Alle vrienden en sponsoren krijgen vanzelfsprekend ook nog e-mail bericht over dit mooie event. Wel graag aangeven of je komt of niet! Ook dat kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het programma:

14.00 uur Inloop/ontvangst met koffie
14.30 uur Start programma
14.45 uur Analoog Facebook..terug naar Toen
15.00 uur Installatie vrienden van SvM
15.30 uur Workshop Dutch Oven met proeverij
17.30 uur Afsluiting programma

Daarna...we zien wel hoe e.e.a. loopt...Gezelligheid kent immers geen tijd! Op deze zaterdag vindt ook het jaarlijkse overvliegen in plaats! Je kunt dan zelf ook weer zien hoe het er aan toe gaat.
Tot 24 september !