Hoveniersbedrijf Herman de Vries

hermandevries01

Hoveniersbedrijf Herman de Vries uit Luxwoude (nabij Heerenveen) verzorgd sinds 1998 het onderhoud, ontwerpen en aanleggen van de meest uiteenlopende tuinen. Wij kunnen u altijd de juiste oplossing bieden en zorgen er dan ook voor dat het van een mooi idee tot werkelijkheid gebracht wordt.


Bij ons kunt u niet alleen terecht voor het onderhouden van uw (bedrijfs) tuin maar ook voor het ontwerpen en aanleggen. Daarnaast verzorgen wij nog tal van diensten, waaronder de gladheidsbestrijding in de wintermaanden. 
Vele bedrijven en particulieren uit Heerenveen en omgeving maken al dagelijks gebruik van onze diensten.


Wenau Transport & Cleaning

wenau01

Wenau is een modern, bloeiend familiebedrijf dat nationaal en internationaal toegevoegde waarde creëert op het gebied van:

 • tankreiniging
 • tanksanering
 • industrieel reinigen
 • transport
 • afvalmanagement.

Vanuit Heerenveen en met twee steunpunten in Renkum en Farmsum leveren wij diensten in diverse landen, waaronder: Nederland, België, Duitsland, Frankrijk en Denemarken.

Handelen met extra zorg voor mens, milieu en veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Het minimaal belasten van het milieu met daarbij veiligheid als belangrijk speerpunt is een geïntegreerd onderdeel in onze bedrijfsvoering. Maar ook continue innovatie, totale betrokkenheid bij de klanten en de hoogwaardige kwaliteit van de diensten is onderdeel van ons bestaansrecht.


Bakkerij Boonstra Heerenveen / De Knipe

boonstra01

Echte Bakker Boonstra staat bekend om zijn fryske bakkersspecialiteiten. 

De kernwoorden van Bakkerij Boonstra: Ambachtelijk. Brood. Vers. De lekkerste oranjekoek. Puur. Desem. Authentiek. Klantvriendelijk. Verrassend. Maatschappelijk betrokken. Kwaliteit. Passie. Bezorgservice.


Van Vuuren Grou BV

Vanvuuren03

“Van Vuuren Grou BV is al sinds jaar en dag toonaangevend leverancier van binnen- en buitendeuren in de Nederlandse utiliteitsbouw. Van Vuuren Grou BV is een onafhankelijk opererend bedrijf. Met name in de laatste periode heeft het bedrijf zich een sterke positie in de markt verworven door als betrouwbare partner te opereren. Door het leveren van een breed pakket aan producten en diensten met een hoog kwaliteitsgehalte, wordt de continuïteit gewaarborgd.


Van Vuuren Grou BV streeft naar het aanbieden van een optimaal product welke voldoet aan de huidige en toekomstige marktvraag. Dit op het gebied van wet- en regelgeving, maar ook qua dienstverlening. Mede door de crisis zijn andere behoeftes ontstaan. Door procesverbeteringen kunnen doorlooptijden worden versneld en leverbetrouwbaarheid worden verbeterd. Door te kiezen voor vaste partners streven wij naar een optimaal rendement in de keten.


Van Vuuren is van mening dat haar rol de komende jaren zal verschuiven van toeleverancier naar bouwpartner. Met als gevolg een hogere eindkwaliteit en veiligheid voor de eindgebruiker.”


 Mountain Network Heerenveen

mountainnetwork01

Mountain Network Heerenveen is de leukste klimhal van Friesland sinds 2006! Dit gezellige klim en bergsportcentrum staat voor je klaar om je wegwijs te maken in de klimsport. De locatie is gevestigd in het Abe Lenstra Stadion en is goed bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer.
Van gezellige kinderfeestjes tot fanatieke bedrijfsuitjes; iedereen vindt een uitdagend parcours in de prachtige klimhal. Met 90 routes in verschillende gradaties is er voor iedereen volop klimplezier. Ook boulderen is een mogelijkheid bij MN Heerenveen. Boulderen is een spectaculaire vorm van klimmen. Hierbij worden geen touwen gebruikt en door de dikke matten op de grond wordt gezorgd voor de veiligheid.

Heb je interesse of vragen, kom gerust langs in de klimhal.

We zijn op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 16.00-23.00 uur, op woensdag van 13:00-23:00 en op zaterdag en zondag van 9.00-18.00 uur.


Body & Fitshop

bodyfit02

Body & Fit is de online health & lifestyle shop gespecialiseerd in gezonde voeding en sportsupplementen. Je vindt er alles wat je nodig hebt voor een healthy lifestyle. Of je nu op zoek bent naar vitamines, mineralen, eiwitten, gezonde snacks of sportkleding. Bij www.bodyenfitshop.nl ben je altijd aan het goede adres.


Grondstra Bûten Guod

butenguod01

Grondstra Bûten Guod is een outdoor- bedrijf gespecialiseerd op kookgebied. Daarbij moet u denken aan o.a. messen, Dutch ovens, hout- en koolbranders, barbecues en accessoires.

Wij zijn onder andere dealer van:

 • Petromax
 • Valhal
 • Envirofit
 • Kapulika
 • Woodson
 • Morakniv (binnenkort)
 • Light my fire (binnenkort)

Deze artikelen zijn via de webshop te bestellen en eventueel in de showroom in Boornbergum te bekijken en of op te halen.

Teven biedt Bûten Guod outdoor ook verschillende workshops aan op outdoor gebied.Van vuur maken tot een maaltijd bereiden op open vuur.

Ben je lid van Scouting van Maasdijk vraag je teamleider dan om de kortingscode voor onze webshop maar deze is ook via de mail voor de workshops te gebruiken.

Wilt u meer info over de artikelen, showroom of de workshops, Kijk gerust op onze website of doe ons een berichtje via mail of facebook.


Impreziv

impreziv01

 

Herkent u zich in het volgende? "In ons ICT landschap hanteren wij vele technieken. Het overzicht en structuur zijn we kwijtgeraakt. Er is hierdoor veel discussie en resultaat laat op zich wachten. Hierdoor kost het veel tijd en dus geld om uw klant adequaat te bedienen en/of uw medewerker te voorzien van de juiste ICT middelen ". Met inmiddels 25 jaar ervaring ligt de focus van Impreziv op het vormgeven van houvast en structuur van uw technische ICT landschap. Impreziv neemt het voortouw, ontzorgt u binnen de gestelde kaders en ondersteunt u zo goed mogelijk bij vraagstukken die bij de business of ICT spelen. Heel concreet zorgt Impreziv ervoor dat er geen zaken gerealiseerd worden die niet in uw belang zijn.


AfterPay

afterpay01


Orthodontiepraktijk Heerenveen

orthoheerenveen02

 


Zorg in Touw

zorgintouw01


Robben Metaalrecycling Groep (Friesland Schroot)

robben01


F.C. Nienhuis Wegbeveiliging

nienhuis01


Truck Service Friesland

TSF01


Kuindersma Verzekeringen en Hypotheken

Kuindersma01


Sport Anders

SportAnders02


Smit Staal

smitstaal01


DBG bouw- en reststoffen

DBG01


Thomassen Akrum

Thomassen01


Ido Kooistra Meubelen & Vloeren

idokooistra03


Veldstra Techniek

veldstratechniek


Café It Houtsje

Houtsje01

Ook uw bedrijf kan hierbij komen te staan!

Voor vragen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Scouting van Maasdijk wordt mede mogelijk gemaakt door: