Reunie Scouting van Maasdijk - geannuleerd

I want you

Update 10 augustus 2019

Wegens te weinig opgave voor deelname is deze reünie geannuleerd. Degenen die zich hebben opgegeven zijn inmiddels per mail op de hoogte gebracht. Wij wensen ieder een goed spoor en wellicht tot een volgende keer.

Oorspronkelijk bericht

Dit jaar viert Scouting van Maasdijk haar 80 jarig bestaan in het weekend van 7 en 8 september.
Voor dit eventement is een speciale site opgericht met informatie en aanmeldingsmogelijkheid.
Zie https://reuniesvm.nl Wij hopen dat je ook komt.

Scouts van Scouting van Maasdijk gaan naar het PinsterKamp Dwingeloo (PKD)

De Scouts van Scouting van Maasdijk gaan naat het PinksterKamp Dwingeloo (kortweg PKD) wordt jaarlijks tijdens het Pinksterweekeinde op het labelterrein Dwingeloo (Drenthe) georganiseerd, dat een labelterrein is van Scouting Nederland. Tijdens PKD valt er achter bijna elke boom wel iets leuks te beleven! Als de tenten staan en keukens zijn gebouwd is het tijd voor de opening en gaat het kamp pas echt los. Ieder jaar is er een thema en dit thema zal als een rode draad door het kamp lopen. De Scouts gaan allemaal leuke activiteiten doen, eten soms samen met andere Scouts en er is natuurlijk een toffe kampvuuravond. Het wordt weer een kamp vol samen spelen, avontuur en plezier!

Bevers en Welpen gaan naar het Noordelijk PinksterKamp (NPK)

De Bevers en Welpen van Scouting van Maasdijk gaan dit jaar naar het Noordelijk PinksterKamp (NPK). Het NPK is het grootste jaarlijks terugkerende Scoutingkamp van Europa. Op het terrein van de Bevers bestaat het dorp: Hotsjietonia bestaat 10 jaar. Om dit te vieren wordt er een standbeeld gebouwd, welke maandag onthuld zal worden. Het hele dorp werkt hard om het standbeeld op tijd af te krijgen. Tussen het werken door wordt er gefluisterd dat de burgermeester een geheim heeft. Mogelijk heeft het iets te maken met het feest op maandag. De burgemeester wil dit gerucht tot op heden niet bevestigen. “Na de onthulling zal er een dorpsfeest gehouden worden, waarover nog jaren gesproken zal worden,” is het enige wat de burgermeester er op dit moment over kwijt wil. Op het terrein van de Welpen is weer tijd voor het jaarlijks MEGO-festival! Net als andere jaren zijn er vanuit alle streken uit Legoland feest vierders gekomen. Het is een gezellig gebeuren op het Mego festivalterrein er zijn 6 verschillende ‘stages’ o.a.: Space, Ninjago, Racen, MEGO monteurs, City en MEGO Castle Deze zijn allemaal geplaatst rondom de Mego fabriek. Zoals elk jaar worden de allernieuwste Mego getoond, de laatst Mego-trends gedeeld en natuurlijk is de Mego fabriek van zeer dichtbij te bewonderen. De fabriek waar als sinds jaren Mego gemaakt wordt volgens een super geheime Mego formule, wat Mego zo bijzonder maakt! Het wordt een weekend vol evenementen, feest en natuurlijk gaat er vol op gebouwd worden. Dit jaar zal afgesloten worden met een Mega Mego VIP feest. Het dak gaat hier af en dit zal grootser zijn dan ooit! Ontmoet hier al je fav. Mego Celebs. Mis het niet! Op Pinkstermaandag mogen we elk jaar weer vaders, moeders, broertjes en zusjes, opa's en oma's op bezoek komen. Iedereen is welkom om eens een kijkje te komen nemen op het kampterrein. Meld je wel voor 7 juni 2019 aan bij de Bever of Welpen-leiding!

Grote opkomst BKMWF 2019

Zaterdagavond 19 januari, vroeg de aardappelkoning ons om te komen helpen. Zijn aardappels waren gestolen. De knechten waren vergeten de deuren dicht te doen. De aardappels waren bij Scoutinghiem overal te vinden. Door de opdrachten te doen konden we de aardappels terug verdienen... die hadden we hard nodig om toch genoeg Boerenkool te kunnen maken voor 120 personen. Gelukkig is het gelukt en konden we allemaal lekker genieten van één en sommigen zelfs twee heerlijke borden BoerenKool Met Worst, spekjes, jus, mosterd, augurken en zilvertuitjes. Wat hebben we gesmuld, ook van het heerlijke toetje. Iedereen hartelijk bedankt voor de gezellige BKMWF.